KVR-urakointi - vaivattomin urakkamuoto

Kokonaisvastuurakentaminen eli KVR on urakkamuoto, jossa urakoitsija huolehtii avaimet käteen -periaatteella rakennuskohteen toteuttamisesta sekä kaikista vaiheista, kuten suunnittelusta. Rakennuttaja-asiakkaan kannalta KVR on vaivattomin ja tehokkain tapa rakentaa, sekä usein myös edullisin.

Yksi sopimuskumppani

KVR-hanke poistaa tilaajan kannalta monimutkaiset sopimusehdot ja rajoitukset, jotka ovat yleisiä usean eri toimijan kesken tehtävissä hankkeissa, aihankkijoiden valitsemisen ja erilaisten työ- ja yhteiskunnallisten velvoitteiden seuraamisen. Rakennuttaja on sopimussuhteessa vain KVR-urakoitsijaan, jonka alaisuudessa toimivat kohteen suunnittelijat ja aliurakoitsijat, jne. Rakennus4 vastaa sopimuksen mukaisesta toteutuksesta, ollen tilaajan ainoa sopimuskumppani ja ottaa kaiken vastuun sopimusvelvotteiden loppuun asti.

Kokonaisvastuurakentaminen on yleensä tilaajan kannalta myös selkein, edullisin ja tehokkain rakennustapa. KVR-urakoinnissa tilaaja voi etukäteen määrittää projektille kattohinnan. KVR-mallissa vältytäänkin ristiriidoilta ja säästetään aikaa.

  • Rakennuttaja on sopimussuhteessa vain KVR-urakoitsijaan

  • Kokonaisvastuurakentamisen urakka toteutetaan sovittujen lähtötietojen ja sopimusehtojen mukaisesti

  • KVR on selkein ja tehokkain urakkavaihtoehto tilaajalle

  • KVR soveltuu tilanteisiin, joissa kireän aikataulun vuoksi suunnittelun ja työn pitää edetä samanaikaisesti

  • KVR-malli on myös joustava soveltuen tilanteisiin, joissa suunitelmat voivat muuttua


Ota meihin yhteyttä

(*) Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia