Ajankohtaista

Rakennus4 Oy mukana rakentamassa DB Schenkerin Tampereen alueterminaalia

Päiväys 17.02.2021

Tilaaja: DB Schenker
Toteuttaja: Teräselementti Oy ja Rakennus4 Oy

Olemme mukana rakentamassa Pirkanmaan tämän hetken suurinta terminaaliurakkaa yhteistyössä Teräselementti Oy:n kanssa. Hanke toteutetaan KVR-hankkeena eli kokonaisvastuu-urakkana. Lempäälään, Marjamäen yritysalueelle sijoittuva DB Schenker Tampereen alueterminaali käsittää noin 12 000 m2 terminaalirakennuksen, 4 000 m2 kylmähallin ja 2 000 m2 toimistotilat.

”Hienoa, että DB Schenker valitsi meidät kumppanikseen yhdessä Teräselementti Oy kanssa. Kyseessä on erittäin mittava investointi, jonka pirkanmaalaiset ”perheyhtiöt” toteuttavat yhteistyössä", kertoo Jari Takaluoma Rakennus4:selta.

Työmaan maanrakennustyöt aloitettiin vuodenvaihteessa, ja rakennustyöt helmikuussa 2021. Urakan on arvioitu valmistuvan ensi vuoden vappuna 2022.

”Viime vuonna valmistui ja luovutimme 8600m2 uudet tilat Agco Power Oy:lle Linnavuoreen ja nyt toteutamme Pirkanmaan merkittävimmän läpivirtausterminaalin rakennustyöt yhteistyössä Teräselementti Oy:n kanssa. On hieno huomata, että Pirkanmaalla luotetaan paikalliseen osaamiseen ja ammattitaitoon.

Nuorena yrityksenä olemme nöyrästi ylpeitä tähänastisista saavutuksistamme, ja tästä on ehdottomasti hyvä jatkaa vuotta 2021 eteenpäin”, summaa Takaluoma.

 


Ota meihin yhteyttä

(*) Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia